Samsung galaxy s7 edge-en megéri Nougat-ra frissíteni?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje ajánlja nekem hogy frissítsek, de nem igazán szeretnék mivel mindenhol azt olvastam és videókban is láttam hogy az aksi idő rohamosan lecsökken. Tényleg ennyire szörnyű a helyzet?2017. márc. 25. 13:06
1/4 anonim válasza:
Hello. S7-em van és vagy 2 hete frissítettem. Én semmi ilyesmit nem vettem észre. Ha reggeltől estig kell akkor csak kapcsold be az energia takarékos módot. Az update előtt én is használtam viszont azóta már nem. Szerintem ugyanolyan vagy még jobb az akku üzemideje. Ha tényleg valami baj van akkor egyszer vidd le az aksit 100%-ról 0%-ra amíg ki nem kapcsol, aztán pedig a telefon bekapcsolása nélkül vissza 100%-ra.
2/4 anonim válasza:
Természetesen megéri frissiteni MINDIG!!
3/4 anonim válasza:
Üdv.
Az én válaszom a kérdésedre egyértelmű NEM!!
A 7-re való frissítés óta SEMMILYEN -.apk file-t nem lehet feltelepíteni, csakis a PlayÁruházból származó "friss" programot. Ez nonszensz.
A korábbi kedvenc, esetenként fizetős programjaimat hajíthatom a kukába.
Segítségként hülye ötleteket kaptam, illetve azt, hogy fogadjam el, hogy ez az S7+Nougat!!
Ha van valakinek hasznos tanácsa, nagyon szívesen veszem és köszönöm!!
4/4 clubmonaco válasza:
Frissítsd!Jobb s nem befolyásolja az akksi idejét. Mindig neten vagyok stb s így is kibír 1 napot!Bár mindig nem jó frissíteni de nougat-ra jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!