Milyen játékokat javasoltok?
Kedvencem a Sims (Sims 3, de mindegyiket másért szeretem - Sims 4 nem jött be). Régen sokat játszottam a Caballal meg az Angels Online-nal. A Yu-Gi-Oh-nak (kártyajáték) a pc változata (Yugi the destiny, és ugyanez Kaibaval és Joeyval) is kedvenc. Most mobilon az Episode és Choices, ill. a Dragon Age a kedvencem. (Az első kettő olyan, hogy lehet egy karaktert formázni és elnevezni, és azzal végigjátszani egy történetet, amiben döntések vannak, és kihatással vannak a történet további kimenetelére.)Szeretem az építős, kreatív, ill. stratégiai játékokat. Online Grepolis és Travian, ill. a régi, részben karakterfejlesztős Thrillion volt a kedvencem. Számomra fontos az igényesebb grafika, de alapvetően nem kizáró ok.
A probléma annyi, hogy PC-re keresek játékot, de nincs egy gamer laptomom, és van összesen 60 giga szabad helyem, amit nem szeretnék maximálisan felhasználni. Tudnátok valamit így is javasolni?
Blade and Soul - nagyon jó, mmorpg. Jó sztori (igen, az is van neki), szép látvány, kidolgozott pályák. Küldetés orientált, szóval nem 0-24 grinding.
Egyetlen hátránya, hogy régi gépeken hajlamos a szaggatásra. Erősen processzor intenzív.
Life is Strange - ez egy singleplayer játék, döntéseiden múlik, hogy mi lesz a sztori. Nagyon jó ez is, 5 Episode-ja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!