Notepad-al vagy Excel-el lehet ilyen funkciókat készíteni?
Egy webshophoz akarok elkészíteni ilyen funkciósort, mint ami egy legördülő menüsor lenne.
A valuta kiválasztást szeretném ilyen praktikus módon megoldani.
Számomra nem tűnik úgy, hogy a webshopok zöme ilyen funkciót nem ismer. Helyette ilyen nekem nem szimpatikus módú maszatos listázásba adják meg a fizetési módokat, hogy Paypal, Solidtrust, Payza stb.
Ha esetleg nem érthető az írás, akkor elmondom mégegyszer, és utoljára, hogy egy egérkattintásra legördülő listát szeretnék elkészíteni...
Angol és Magyar nyelven kerestem róla információt, de nem találtam róla egyáltalán egy értelmes részletezést...
Oszt, még nagyon régen csináltam egy .bat fájlt, amit haverjaimnak küldtem el tesztelési céllal. Semmi durvát nem tett a gépükkel, csak a képernyőkímélőt cserélte le egy animált STOP feliratra.
De az már vagy 8-9 éve volt... Bővült valamelyest az ismeretem a programozás, és a számítógép-kezelési téma tekintetében.
Aztán már fokozatosan kidolgoztam egy webshop-tervet, amit saját és közhasználatra később szeretnék használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!