BIOS Frissités! (Mire jó? )
Figyelt kérdés
Szerintetek frissítsem a biost? :D
Adatok:
Rendszer BIOS: 01/12/2015
video bios: 12/16/2013
(aida64 extreme-ből néztem) Itt azt írja hogy kell frissítés. Nem tudom szerintetek?
Egyáltalán mire jó?
2017. márc. 11. 23:08
1/7 anonim válasza:
Attól függ.. lehet új procikkal való kompatibilitás az oka , vagy driverek miatt .. ez egyedi dolog,de le van írva a "release note" verzió információ alatt.
2/7 A kérdező kommentje:
Na most utánanéztem és a mostani alaplaphoz van egy új bios (2017.02.27-én jött ki) ami jó lenne. De olvasgattam utána hogy ha valamit elb*szok akkor "meghal" az alaplap.
2017. márc. 12. 01:10
3/7 anonim válasza:
BIOS-t akkor frissítek, ha muszáj. Például, ha új processzort készülök az alaplapba venni, de az csak a legfrissebb BIOS-szal megy.
"Ami működik, azt nem kell megjavítani."
4/7 Alex Fly válasza:
Van valami olyan problémád a jelenlegi BIOSoddal, amit a frissítés megoldana? Ha igen, akkor érdemes frissíteni. Ha tökéletesen műxik a jelenlegi, akkor minek?
5/7 A kérdező kommentje:
Hát az útobbi időben érzékeltem hogy lassab a gép, portalanítottam, újratelepítettem de mégis sokkal lassab mint 2-3 hónapja. Szerintetek ez a gond akkor?
2017. márc. 12. 13:37
6/7 Alex Fly válasza:
Szerintem nem. Feltéve hogy előtte is ugyanez a BIOS volt. Most vagy jól működik a gép, vagy hibásan. De ez nem fog változni.
7/7 anonim válasza:
Nem azzal függ össze. Én inkább úgy gondolom,hogy az alkatrész öregedése miatt többet hibázik,ezért többször kell ismételni az adat küldést vagy más módon javítani,ez pedig lassúságot eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!