Tudok dropboxot pendrájvra is szinkronizáltatni?
és miért nem lehet kijelölni a pendrájv elérési útját a dropboxnak? esetleg tudtod olyan felhőt aminél ezt lehet?
mert szerintem csak egy megfelelően irt elérési útvonal lenne hogy hova szinkronizáljon.
A dropbox egy olyan szoftver amit arra találtak ki hogy feltöltessz filekat.
Ezeket a filekat aztán telefonra, (gépről) gépre, (telefonról) vagy telefonrólról telefonra vagy gépről gépre mozgatsz. ( ugyanez minden olyannal amibe kis computer van kezdve az okos hűtőtől az okos órán át minden egyéb ilyenig)
Így nem tudod rárakni a pendrive-ra mert az nem mínősül computernek.
na de a pendrájv ugyanugy a computer adatrögzitője mint a hdd
a pendrájv is egy "d"
hdd
ssd
sd
a pendrájv nem tudom mi de az is egy d
pend
hdd-re ssd-re tudok adatot szinkronizálni
sd-re pendrive-re miért nem?
Igen, csak nem tudom, hogy azzal a módszerrel amire te gondolsz, mi történik, ha nincs bent a pendrive, és elindul a dropbox. Bár valószínűleg semmi.
Másik módszer, linux perzisztens rendszer pen drivera. Ezt csináltam, bár maga a szinkronizálás elég lassú volt. :)
Én is azt hinném, hogy fel van erre készülve a dropbox, valószínűleg hiba jelzést kap hogy nincs wincseszter amire vagy azt reagálja hogy átugrik egy másik elérési útra vagy nem csinál semmit. esetleg nem érdekli semmi s ugyanúgy kiküldi z adatokat a nemlétező adattár felé.
Ugyanakkor ha bedugunk egy pendrive-ot akkor vagy automatikusan megindul a szinkronizálás, vagy az onnantól a droboxra kerülő adatokat sznkronizálja.
Köszi ezt a inux izét.
hallottam már hasonlóról.
itt lényegében pendrájvra van teleptve egy operációs rendszer?
ha már a témánál vagyunk, olyant nem tudsz ahol windows van pendrájvra telepitve?
van egy pár régi alaplapom, s szeretnék belőluk gépet csinálni de nem akarok winyóra költeni viszont olyan programot futtatnék ami linuxon nem fut csak windowson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!