Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet ntfs partícióról...

Hogyan lehet ntfs partícióról ntfs pendrive-ra másolni fájlokat ubuntu-n?

Figyelt kérdés
ubuntu 16.10

2017. márc. 9. 22:28
1 2 3 4
 11/32 tabaki ***** válasza:
Azért túl sokat ne komiszkodjatok Kérdezővel. Korrekt és más számára is tanulságos, hogy közli a baklövését, és nem csak elhallgat, mint az a bizonyos éji bogár a koppanás után. Nekem imponál.
2017. márc. 10. 19:09
 12/32 anonim ***** válasza:
#11 nekem inkább úgy tűnt, hogy felvág azzal hogy egyedül meg sikerült oldani valamit egy olyan megoldással, amire mi hülyék nem gondoltunk. Eleve tipikus windows user mentalitás, hogy ha valamit nem tudsz megcsinálni linuxon, akkor azt biztos nem is lehet, mert a linux szar. (Ebben az esetben, az a feltételezés, hogy egy 16-is verziójú ubuntuban egy fájl másolásához is hegeszteni kell, ha történetesen egy NTFS meghajtón van. Eleve az egész kérdés teljes kapufa, semmi köze sem a fájltendszerhez, swm az operációs rendszerhez.
2017. márc. 10. 19:13
 13/32 tabaki ***** válasza:

#12:

Hát... ez is benne van a pakliban, de úgy szeretném, hogy most az egyszer ne legyen igazad...

2017. márc. 10. 20:26
 14/32 A kérdező kommentje:
Igazából nem értem hogy grafikusan miért nem működik a másolás(ntfs-ntfs)?
2017. márc. 10. 20:53
 15/32 anonim ***** válasza:

Próbáld kitörölni a .Trash könyvtár tartalmát. ;)

(Tudom, gonosz vagyok...)

2017. márc. 10. 21:48
 16/32 A kérdező kommentje:

Amúgy nem értem miért kell gúnyolódni.

Sajnálom hogy, az volt az elvárásom hogy grafikusan meg lehessen oldani egy problémát.És most nem a linuxot bántom,mert egy nagyon jó dolognak tartom.De még mindig nem válaszoltatok a kérdésemre,ha terminálban működik valami akkor grafikusan miért nem?

2017. márc. 11. 12:25
 17/32 anonim ***** válasza:
mert ubuntu - szokj hozzá!
2017. márc. 12. 15:54
 18/32 A kérdező kommentje:
Debian alatt már működne?
2017. márc. 13. 09:24
 19/32 anonim ***** válasza:

Az Ubuntu is Debian alapú, és ebben nem számít annyira, hogy testing vagy stable.

Én viszont még mindig nem értem, hogy pontosan mi történt. Azt mondod, felszabadítottál helyet a partíción, és utána működött. Akkor hogyan próbáltad? Pontosan milyen utasításokat vagy progikat használtál a másoláshoz?

2017. márc. 13. 17:51
 20/32 anonim ***** válasza:

"Akkor hogyan próbáltad?"

Ezt úgy értem, hogy amikor működött, azt mivel csináltad?

2017. márc. 13. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!