Tudtok mondani jó Co-op játékot pc-re?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kivinni egy jó játékot Co-op-ban, viszont nem szeretnénk megvenni, valami tört játékra gondolok.2017. márc. 8. 14:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem undorító hogyha valaki nem vesz meg egy játékot hanem inkább lekalózkodja. Nem hiszem el hogy annyira csórók az emberek, hogy nincs pénzük egy játékra. Ha még sajnálod a pénzt rá akkor miért akarsz játszani?
2/3 A kérdező kommentje:
Először is tippeket, megoldást kértem, nem a véleményt erről, ha megvenném a játékot nyilván nem tenném fel a kérdést.
Másodszor, azért nem veszem meg, mert 1-2 alkalomért feleslegesnek találom, azt hogy kiadjak bármennyi pénzt is, mikor tudom, hogy van rá lehetőség ingyen is.
Aki nem fizet ne is játszon? Mekkora baromság, tedd a szívedre a kezed, és mondd azt, hogy még nem játszottál tört játékkal!
Egyébként nem is értem miért kell, ezt megmagyaráznom.
Szóval köszi a választ, megérte !
2017. márc. 8. 16:10
3/3 anonim válasza:
Portal 2, dead island Játékok, saints row Játékok.
De fogalmam sincs, hogy tört Coop megy-e, mert én nem vagyok egy hiperpigmentált egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!