Létezik olyan konverter, ami egy avi fájlt kisebb méretűre csökkent?
Lehet hogy hülyeség amit írok. Lényeg, hogy vannak 700MB-2GB közötti méretű avi filmjeim. Van rá valamilyen mód, hogy kisebb méretűre csökkentsem őket. Mobilra szeretném átpakolni ezeket (kijelző 240x400 felbontású).
Vagy esetleg 3gp-be konvertáljam őket? Akkor mekkora lenne a film mérete?
Valószínűleg baromság amit írok, szval bocs. :)
Nem baromság, amit írsz. Erre az összes konverter képes. Én alapvetően a SUPER nevű konverter ajánlom, ami bár nem a legeslegjobb, de viszonylag egyszerű használni, és egyszerre tud szinte mindenből mindent kreálni, kezdőknek tökéletes.
(ingyenes)
A keletkező fájl mérete pedig a beállított bitrátáktól (videó és audió) függ. (Egyébként a konvertálás eltarthat egy jó darabig, még egy izmos gép esetében is)
Én erre a célra a Pocket DivX Encodert használom, nekem bevált:
az any video converter pont ilyen
a legújjabb verzónáll már ízlés szerint lehet állítani a képméretet szerencsére magyar nyelvű és egyszerű használni.
adj hozzá egy videót válaszd ki a formátumot és indítsd
a képméretet a jobb oldalon található videó opciók >videó méret nél tudod változtatni bal oldalra írd be hogy 400 jobbra pedig 240
az audió és videó bitarány 96 és 128 között legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!