11/14 anonim válasza:
Ezt próbáld meg,ez egy office csomag.
Telepíteni se kell.
Habár ezt inkább a boltba kéne megvenni:)
13/14 anonim válasza:
26 km az autóval kb. 20 perc, busszal meg maximum 40 perc. Olyan rohadtul kell, hogy ezt nem bírod ki? Ez az egyetlen akadálya mi? Jólvan ;).
14/14 anonim válasza:
"Bazzzdmeg! TOD én nem egy olyan helyen lakom ahol köpésnyire van egy ilyen üzlet.A legközelebbi 26km-re van...
Ha nem tudsz semmit inkább ne is szólalj meg léci!"
Ezt most lássuk helyesen is:
<(cenzúra)> Tudod én olyan helyen lakom amitől csak nagyom messzire vannak ilyen szaküzletek. A legközelebbi 26 km –re van Légy szíves adjatok olyan válaszokat amiből meg tudom oldani ezt a problémát. Köszönöm mélyen tisztel válaszolók akik nekem próbáltok segíteni.
+ Légy szíves hejesen írni. (vagy az iskolába se tudtál elmenni mert az 10 km -re volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!