Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » World of Tanks miért nem megy...

World of Tanks miért nem megy a fejlesztés tier IV-ről tier V-re? Egyik ágon se?

Figyelt kérdés

Már több ágon fejlesztettem tankokat szépen el is jutottam elég hamar tier 1-ről tier 4-re. Szovjet francia, japán és brit ágon is.

Azonban itt megakadtam és nem értem miért. Pl szovjet ágon mióta várok arra hogy fejleszthető legyen T28-ból a tier 5 KV1-es vagy japán type 91-ből a tier 5 IO heavy tank és nem.

Csak nem elérhető még mindig. Már többet vártam a 4-ről 5-re mint 1-ről 4-re összesen. És még mindig nem.

Miért nem?

2017. márc. 6. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Van elég kredited rá ?
2017. márc. 6. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy nem fejlesztettèl ki valamilyen alkatrèszt tier 4esen ami kell az ùj tankhoz?
2017. márc. 6. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy a legénység fejlesztésére megy a TP így nem gyűlik össze soha
2017. márc. 6. 11:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Na de a legénység se fejleszthető örökké. Ha maxra fejlesztem akkor stop van nem?
2017. márc. 6. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Az új tankokat ugyanúgy kell kifejleszteni, mint az alkatrészeket, vagyis a sorban előtte álló alkatrészek is kellenek az előző tankon. De csinálj egy képet a tank fejlesztési képernyőjéről és töltsd fel, abból kiderül majd.
2017. márc. 6. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:

"Az új tankokat ugyanúgy kell kifejleszteni, mint az alkatrészeket, vagyis a sorban előtte álló alkatrészek is kellenek"

Ezzel nyilván tisztában vagyok mert így kellett tier 1-4-ig is csinálni.

2017. márc. 6. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Le van toltve a teljes jatek? Tudtommal akkor is vannak korlatok.
2017. márc. 6. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Remek, ha tisztában vagy vele akkor ugyanott azt is látod hogy mennyi XP kell az új tankhoz és ebből mennyi van meg. Mi itt a kérdés akkor?

A WoT amúgy egy free-to-play játék, amire jellemző hogy az első néhány tier a beetető, könnyű szint, utána exponenciálisan növekednek a követelmények, hogy rávegyenek prémium előfizetés és hasonlók megvételére.

2017. márc. 6. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:

" prémium előfizetés és hasonlók megvételére.

"

Hát esetemben ezt bukták. Egy fillért se semmire.

2017. márc. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!