World of Tanks miért nem megy a fejlesztés tier IV-ről tier V-re? Egyik ágon se?
Már több ágon fejlesztettem tankokat szépen el is jutottam elég hamar tier 1-ről tier 4-re. Szovjet francia, japán és brit ágon is.
Azonban itt megakadtam és nem értem miért. Pl szovjet ágon mióta várok arra hogy fejleszthető legyen T28-ból a tier 5 KV1-es vagy japán type 91-ből a tier 5 IO heavy tank és nem.
Csak nem elérhető még mindig. Már többet vártam a 4-ről 5-re mint 1-ről 4-re összesen. És még mindig nem.
Miért nem?
"Az új tankokat ugyanúgy kell kifejleszteni, mint az alkatrészeket, vagyis a sorban előtte álló alkatrészek is kellenek"
Ezzel nyilván tisztában vagyok mert így kellett tier 1-4-ig is csinálni.
Remek, ha tisztában vagy vele akkor ugyanott azt is látod hogy mennyi XP kell az új tankhoz és ebből mennyi van meg. Mi itt a kérdés akkor?
A WoT amúgy egy free-to-play játék, amire jellemző hogy az első néhány tier a beetető, könnyű szint, utána exponenciálisan növekednek a követelmények, hogy rávegyenek prémium előfizetés és hasonlók megvételére.
" prémium előfizetés és hasonlók megvételére.
"
Hát esetemben ezt bukták. Egy fillért se semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!