Windows 7 (nem gyári ha ez számít) alatt az office 2007 auomatikus frissítéseit és a windows media player automatikus frissítéseit, hogy lehet kikapcsolni?
Írd be futtatásba (windows gomb + R):
services.msc
Keresd meg a windows update bejegyzést > majd jobb klikk rajta > tulajdonságok > indítás tipusa: letiltva. Utána indítsd újra a gépet, és voilà.
Ott szintén csak az oprendszer frissítéseit tudom leállítani a legutolsó információm szerint, vagy legalább is mikor ott jártam még így volt.
Állításotok szerint ha leállítom a windows frissítéseit azzal leállnak az office és a media player frissítései is?
Talán nem volt egyértelmű a kérdésem, ami csak az office 2007 és a windows media player frissítéseinek a leállítására vonatkozik.
Javítsatok ki, ha tévednék.
Csak azért, mert ha jól emlékszem az oprendszer frissítéseit már leállítottam, amikor is az office frissített egy akkorát, hogy nem győztem kivárni.
Xhi
You can also stop all Microsoft (NON-Windows) Updates In Control Panel -> Windows Update -> Change Settings on left. Uncheck "Give me Updates for Microsoft products...".
A 2013-as office-ban így lehet kikapcsolni:
Viszont a tiédben nem tudom van-e ilyen lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!