Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Audacity hang probléme,...

Audacity hang probléme, valaki segít?

Figyelt kérdés
Telefonnal felvettem fiktafonra egy hang anyagot, ezt áttettem gépre, átkonvertáltam .mp3 fájlá és mikor megnyitom az audacity nevű programmal és lejátszom akkor csak egy pittyenés van ami eléggé fül sértő.... De magában meg elindul és megy, valaki eltudja mondani mit rontok el?
2017. márc. 4. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
pl. nem raktad fel az mp3 codecet az audacity-hez.
2017. márc. 4. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
tudnál linket mellékelni? vagy ezt is megtalálom a főoldalon?
2017. márc. 4. 15:51
 3/6 A kérdező kommentje:

ez lenne az?

[link]

2017. márc. 4. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
az
2017. márc. 4. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Az mp3-at megnyitja mondjuk a zene fájlt de ami átkonverátltam azt még továbbra sem, az még így is ugyanolyan pittyegő hang :/
2017. márc. 4. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindegy megoldottam, letöltöttem egy konvertáló programot, és a diktafonos fájl konvertálom .amr-é és töltöttem le ugyanazon az oldalon amit linkeltem ilyen kiegészítőt és tökéletesen megtudta nyitni, szóval probléma megoldva!
2017. márc. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!