Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » AMD785G chipset drivert...

AMD785G chipset drivert honnan lehet letölteni?

Figyelt kérdés

Tervezem a gép újrarakását, és nem tudom, hogy honnan lehetne letölteni. AMD oldalán nem találtam.

Jelenleg a gépemre nincs is feltelepítve semmilyen chipset driver (legalábbis én nem telepitettem hozzá semmilyet), mégis működik hibátlanul, ami érdekes. Lehet a windows magátol telepitett hozzá egyet, vagy nem tudom honnan van a jelenlegi, annyira nem értek ezekhez. De ha ujratelepitem inkább felraknám rá a megfelelő chipset drivert. És gondolom a driverek ha megvannak, akkor a chipset driverrel kell kezdeni a telepitést aztán a többi.(?)

[link]

2017. márc. 4. 15:14
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ott van az...

[link]

Step 1: Chipsets

Step 2: AMD 7-Series Chipsets

Step 3: All 7-Series Chipsets

Step 4: Kiválasztod az operációs rendszeredet

2017. márc. 4. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

És ez a 109 mb-os driver akkor mi? Az a baj az amd oldalán fent van vagy 4 féle ilyen chipset driver. Szóval rendezhetnék ezeket valahogy, mert nem érthető (számomra nem)

2017. márc. 4. 15:34
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Ez egy nagy driver csomag: Rengeteg vezérlő drivere van benne, nem csak tiéd. Ezért ekkora a mérete.

Szedd le, indítsd el és felrakja magától a szükséges drivereket.

2017. márc. 4. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja értem. Hát akkor azt szedem le amit te mondtál elsőnek, az ugyis csak 50 MB. Köszi a segitséget. Még egy kérdés: Most a windows által telepitett chipset driver van a gépemre telepitve? Mert én nem telepitettem rá chipset drivert sehonnan...Vagy videokártya driverben benne van a chipset driver is? Mert ilyet is olvastam már :D
2017. márc. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!