Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Team Fortress 2-ben automatiku...

Team Fortress 2-ben automatikusan nő a hátizsákom?

Figyelt kérdés
Ha betelik az az egy oldal ami van alapból akkor automatikusan 2 oldal lesz? Vagy meg kell venni?

2017. márc. 2. 11:23
 1/2 lintint válasza:
Nem tudom hogy változott e de úgy volt fél év hogy 1 oldalad volt ha az megtelt akkor valamit törölnöd kellet de ha megvetted a játékot vagy vettél benne tárgyat akkor bővült a táska legalább 4 oldallal.
2017. márc. 2. 11:26
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Ez úgy működik, hogy ha a játékot ingyenessé válása után (2011) töltötted le, akkor te FreeToPlay vagy (F2P) az elején. Ez limitált hátizsákméretet, a csere funkció elérhetetlenségét jelenti.

Prémium fiókod ezekben az esetekben lehet:

1. 2011 előtt vetted meg a játékot

2. Megvetted a The Orange Box-ban

3. Vettél a TF2 marketben egy prémiummá tévő... nos... izét. Mivel ezzel beleadtál valamennyi pénzt a játékba, automatikusan prémium leszel és egy barátodnak ajándékozhatod a tárgyat, ami őt is prémiummá teszi.

4. Egy barátod vette meg a fent említett tárgyat, amit neked ajándékozott.

5. Vettél (elvileg) bármilyen tárgyat a marketben.

Összességében tehát gyakorlatilag ha egy fillért is beleadtál a játékba, automatikusan prémium leszel.

A prémium fiók főbb előnyei:

SOKKAL nagyobb hátizsák hely

Cserélés (tradelés) lehetősége

Sapka barkácsolás (craftolás)

Remélem, ez segített

Ha bármit kihagytam, javítsatok ki nyugodtan (én ennyit/így tudok/tudom)

2017. márc. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!