Hogy tudok futtatni pc programokat androidon?
Olvastam hogy megjelent valami WINE (IS Not an Emulator) nevű app de sehol nem lehet letölteni.
Tényleg SEHOL!
Azt szeretném megtudni hogy van-e ilyen app mert a gépemben most halt meg az alaplap és nem igazán vagyok meg a játékaim, és programjaim nélkül(windows rendszerre gondolok)
Hissilicon kirin 930 8 mag 2,01 ghz
Huawei p8 single.
Akkor nem fog menni?
Azért az intel a jó mert ez az egyetlen típus ami pc-k ben és telefonban/tabletben egyaránt ugyanaz?
Vagy miben más egy Intel processzor?
Miért csak az a megfelelő?
Kösz a linket és a válaszokat!
Miért lassú?
Mennyi ram kell neki?
A tabletekben (és mobilokban) ARM alapú procik vannak.
Az intel CPU-k x86osak, ezek vannak a PCkben.
A két platform, utasítás készlete eltér, ezért egymással NEM kompatibilisek. Persze el lehet szimulálni egyiket a másikon, de jelentős sebesség vesztés lép fel. Mivel a tabletek teljesítménye jóval kisebb - elvégre kevesebbet is kell, hogy fogyasszanak - így azon emulálni kb esélytelen.
A WINE egy köztes megoldás PCre, hogy Linuxon fusson Windows alkalmazás.
Ha tableten szeretnél windows alkalmazásokat, akkor vegyél windowsos tabletet. Van ilyen, kisebb dolgokra nem is feltétlen gyengék/rosszak.
meg persze ott vannak a convertable laptopok, amik rendes teljesítményt adnak windowsra, no persze korántsem olcsón.
Én nem tableten hanem telefonon szeretném futtatni a pc appokat, egyébként 3 gb ramom van.
Amúgy van PS 2 emulátor androidra(úgy tudom hogy van a play! Nevű alkalmazás de 1 a 100-hoz hogy elvisz egy játékot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!