Hogy lehet meg csinálni hogy a 2külön vinyón levő rendszerből bekapcsoláskor választhassak?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés abból merült fel hogy nekem mikor vettem egy másik vinyót és rá raktam ara is a windowst és el indítottam együtt a kettőt valamiképp úgy adta be hogy választani lehetett hogy melyikel indítom el. De most hogy újra raktam az egyiket el tűnt ez a választási lehetőség.2017. febr. 28. 16:38
2/9 A kérdező kommentje:
Azért tetszik ez a megoldás mert ha be krepál a c rendszer az egyiken csak át lépek a másikba és folytathatom onnan a munkám. Ugye mind a kettő vinyó kettő felé van particionálva egy kisebb c rendszer meg egy nagyobb d rendszer van rajtuk. Így az adat nem vész el ha újra rakom a c. Mind a kettő így van be állítva és azonnal be adja a két rendszert mielőtt be töltené a windowst win7 win7 amikből választhatok hogy melyiket töltse be. Most egy újra rakást követően azonnal be tölti azt a windost amelyiket újra raktam. A másik eltűnt. Persze a meghajtók működnek mert ha belépek a rendszerbe ott ki jelzi őket.
Tapasztalt felhasználók válasza érdekelne!
2017. febr. 28. 16:48
3/9 A kérdező kommentje:
2017. febr. 28. 16:52
4/9 A kérdező kommentje:
Előzőleg a kettőt azt olyformán el különítette a rendszer hogy az adott vinyó c illetve d rendszere ugyan azon vinyó partíciói vóltak. De most össze van mosódva. A c rendszer után a d rendszer most a másik vinyó c rendszere.
2017. febr. 28. 17:12
6/9 A kérdező kommentje:
Magyarul el tudod mondani hogyan lehet megcsinálni?
2017. febr. 28. 22:50
8/9 A kérdező kommentje:
Légy szíves mond már el nekem egyszerűen mert ha egy könyvből szeretném meg tudni nem itt próbálnék gyors válaszhoz jutni. Köszi!
2017. márc. 1. 14:19
9/9 anonim válasza:
Legegyszerűbb megoldás: Bios-ban átállítod,melyik merevlemezről bootoljon be először.. Így nem kell se program,se semmi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!