Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem konvertálja át az...

Miért nem konvertálja át az egészet?

Figyelt kérdés

Van egy film ami .avi típusú (DivX-be vettem fel). Át akaro most konvertálni WMV-be a Wondershare Video Converter-el. Ki is írja, hogy csinálja/csinálta aztán végzett olyan másfél óra alatt, megnyitom zsír minden erre a két órás filmből csak 40 perc van meg. Ez miért van? Mikor ki is írta a hosszát, hogy annyi lesz...

[link]

2017. febr. 28. 16:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A WinX nem ér semmit, csak 5 percet lehet...

A Virtual-nál úgy csináltam, hogy beraktam a video-t, aztán Video/Compression majd kiválasztottam az xvidmpeg4-et és elmentettem másként, csinálja de az úgy jó? nem lesz ugyan úgy avi típusú?

2017. febr. 28. 17:48
 12/19 Dongaben ***** válasza:
Hmmm... Én néha ma is használom a "WinX Free"-t korlátozás nélkül. Még a HD-s filmeket is kezeli... Szerintem, csak rossz helyről szedted le, de mindegy...
2017. febr. 28. 18:05
 13/19 A kérdező kommentje:
honnan szedted le? Melyik verzió van meg neked?
2017. febr. 28. 18:15
 14/19 Dongaben ***** válasza:
5.1.0 De ne kérdezd honnan van...mert nem tudom. Kb. 2 éve töltöttem le.
2017. febr. 28. 18:25
 15/19 DjImipapa ***** válasza:
WINX sose volt ingyenes, legalábbis a hivatalos weblapról letöltöttre értendő, a virtual viszont nem tartalmaz rejtett regisztrálósmegvevős szarságot!:)
2017. febr. 28. 19:00
 16/19 DjImipapa ***** válasza:
Hogy mi lesz? avi, vagy nem, azt most pontosan nemtom, ritkán használom, leginkább a fraps-el felvett baromi nagy méretűeket konvertáltam át nagy sikerrel, ám az már könnyebben tehető wmw-be!:)
2017. febr. 28. 19:07
 17/19 DjImipapa ***** válasza:
Sőt, ha a mérete jócskán lecsökken, de jól mutat minőségileg, nem is szükséges tovább variálni, mehet fel a youra!
2017. febr. 28. 19:11
 18/19 DjImipapa ***** válasza:
Csak lepróbáltam, 70 megásból 17 mega lett, kiszámítható a többi............
2017. febr. 28. 19:15
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2017. febr. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!