Hogyan lehet a feliratot berakni Windows Media Playerrel?
Figyelt kérdés
Nemrég cseréltem le a Vistát Win7-re, ami valamiért nem szereti a Media Player classicot.A rendes media playeren meg nem tudom hol lehet berakni a feliratot.
Légyszives segítsetek!
2010. máj. 9. 19:03
1/4 anonim válasza:
Töltsd le a vobsub-ot ha ugyanaz a felirat fájlneve mint a filmmé akkor automatiusan is meg fogja jeleníteni
2/4 anonim válasza:
Lejátszó ablakában jobb klikk-Dalszövegek és felíratok.
3/4 Fkris válasza:
Szedd le a K-Lite kodek pack ot az a legmegbzhatóbb!
És ha ugyanabban a mappában van a film és a felirat,a nevük is megegyezik akkor autómatikusan beadja a film alá(pl:Film:ironaman2 DVDRip-AVI felirat:ironman DVDRip-AVI)
4/4 anonim válasza:
És mi a helyzet Windows 8-on? Felraktam a k-lite -ot és az ffdshow-t de semmi felirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!