Be ad két fura hibát a gép egy kékhalál 051 registry_failed sikertelen rendszerjavítást követően mik lehetnek? Hogy kéne meg oldani? Sajna windows újrarakás nélkül kéne ha lehetséges.
wsastartup failed or you have the incorrect version of winsock installed windows 7
Exception esocketerror in module wshelper.exe at 000f2438 wsacleanup
Meg van még lent a tálcán egy buborékba magyar felirat amiben az áll hogy nem sikerült csatlakozni egy windows szolgáltatáshoz.
A windows nem tud csatlakozni a(z) Rendszeresemény-jelző szolgáltatáshoz. A hiba miatt az általános jogú felhasználók nem tudnak be jelentkezni a rendszerbe. Rendszergazdaként az eseménynaplóban részletes információt találhat.
Az eseménynapló viszont be se jön meg le fagy a billentyűzet és a vezeték nélküli hálózat. Szóval ezt az üzenetet is a másik rendszerről írtam amibe belépve működik ugyan ez a billentyű. A rendszer visszaállítás pedig azt jelzi hogy nincsenek visszaállítási pontok. Mit tehetek hát?
Nekem 4 évig volt jó, aztán rossz lett, rendszerjavítással még használtam pár hétig, de szarakodott. Utána másik gépet használok, win8cal.
Újra kell telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!