Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Be ad két fura hibát a gép...

Be ad két fura hibát a gép egy kékhalál 051 registry_failed sikertelen rendszerjavítást követően mik lehetnek? Hogy kéne meg oldani? Sajna windows újrarakás nélkül kéne ha lehetséges.

Figyelt kérdés

wsastartup failed or you have the incorrect version of winsock installed windows 7

Exception esocketerror in module wshelper.exe at 000f2438 wsacleanup

Meg van még lent a tálcán egy buborékba magyar felirat amiben az áll hogy nem sikerült csatlakozni egy windows szolgáltatáshoz.

A windows nem tud csatlakozni a(z) Rendszeresemény-jelző szolgáltatáshoz. A hiba miatt az általános jogú felhasználók nem tudnak be jelentkezni a rendszerbe. Rendszergazdaként az eseménynaplóban részletes információt találhat.

Az eseménynapló viszont be se jön meg le fagy a billentyűzet és a vezeték nélküli hálózat. Szóval ezt az üzenetet is a másik rendszerről írtam amibe belépve működik ugyan ez a billentyű. A rendszer visszaállítás pedig azt jelzi hogy nincsenek visszaállítási pontok. Mit tehetek hát?

2017. febr. 25. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 4 évig volt jó, aztán rossz lett, rendszerjavítással még használtam pár hétig, de szarakodott. Utána másik gépet használok, win8cal.

Újra kell telepíteni.

2017. febr. 26. 18:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Mostmár azon vagyok. Csak ki kéne írni a windowst. De nem tok kép fájlt csinálni belőle. Azt miképp kell?
2017. febr. 26. 19:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert Van egy amit még lemezről húztam át gépre. Csak azt kikéne úgy írni hogy bootolható legyen. Amihez meg előbb iso ba kell tenni majd onnan már tudnám hogy írjam ki imige ként. De hogy tudom úgy isoba tenni hogy el fogadja? Mert az előbb csináltam egy isot ki is írtam kép fájlba pont olyan lett mint a videóba de nem lett bootolható. Valszeg az isoba rosszul alakítottam át.
2017. febr. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.