(Otthoni) wifi hálózatra csatlakozott eszközök kezelése!?
Létezik olyan program amivel az itthoni wifi hálózatot használó eszközök képernyőjét tudom nézni, esetleg kezelni azokat?
Szóval van itthon egy wifi routerünk abba az én gépem kábellel van bekötve és a kérdés az lenne hogy a wifivel csatlakoztatott eszközök képernyőjét meg tudom-e nézni vagy kezelni ezeket az eszközöket!? (Ha ilyen nincs elég lenne egy olyan is ami csak azt mutatja ki hogy melyik eszköz mennyi internetet használ.)
Teamviewer elég sok platformra van , azaz keresztül elérhető lehet a többi eszköz és iranyithatod is. Persze nem titokban.
Ha adatforgalmat akarsz naplózni, akkor ahhoz egy okos router kell. Pl Asus AC66U.
Megtaláltam a megoldást, belinkelem ha valakinek hasonló dologban lenne szüksége segítségre, köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!