Mi a baja a Windows Live Messenger Programnak?
Figyelt kérdés
Először is egy vírus támadta meg, minden 5 percben lefagyott és minden ismerősömnek vírusos üzenetet küldött. Nem tudtam vele mit kezdeni, ezért letöröltem a programot. Most viszont szeretném újra telepíteni, de nem engedi mivel azt írja már telepítve van. Mit csináljak?2010. máj. 9. 11:25
1/10 anonim válasza:
Telepítsd újra az egész gépet.
Formázd meg és ujra mindent
mást nem tudsz ez a legjobb módszer
és legközelebb vigyázz mire kattintgatsz ;)
2/10 anonim válasza:
Szerintem a windows-nak is annyi meg az msn-ednek is.
3/10 A kérdező kommentje:
hogyan telepítsem újra? a gépen túl sok program van azt inkább nem bántom. Csak azt nem tudom, hogyan lehetne eltüntetni nyomtalanul az msn-t, hogy engedje újratelepíteni?
2010. máj. 9. 11:37
4/10 anonim válasza:
van valami CCleener vagy mi.nem tudom a pontos nevét.. azzal ellehet úgytudom :)
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. máj. 9. 11:47
6/10 A kérdező kommentje:
még valami. a CCleaner a kijelölt féjlokat törli le vagy a kijelöletlent? mert én kijelöltem a messengert erre az internet explorer-t kezdte el törölgetni vagy mi.
2010. máj. 9. 11:51
7/10 A kérdező kommentje:
még mindig nem élérzékeli a gépem, hogy már nincsen rajta az msn, ezért, ha újra telepíteni akarom, azt írja ki, hogy már telepítve van, pedig épp az előbb töröltem le a cleanerrel.
2010. máj. 9. 12:16
8/10 anonim válasza:
-.- a CCleaner nem fogja eltávolítani az msn az rendszer tisztító
attól nem lesz jobb
google>myklub > és regizz töltsd le az msn törlőt az tuti leszedi ;)
9/10 A kérdező kommentje:
mi a neve annak a programnak? sehol sem találom. Egyébként nagyon köszönöm!!!
2010. máj. 9. 12:56
10/10 A kérdező kommentje:
ááá megvan köszönöm!
hogyan kell a hangulatjeleket lementeni? és utána feltenni a másikra?
2010. máj. 9. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!