Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek mennyi idő alatt...

Szerintetek mennyi idő alatt lehet egyedül, segítség nélkül elsajátítani egy CAD programot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy olyan szakon végeztem az egyetemen, ahol nem tanultunk ilyet, csak egy szabadon választható tárgy volt, amit fel is vettem, de nem mindig tudtam bejárni óraütközés miatt. Viszont az állásoknál meg szerintem elvárás, legalább egy kicsit konyítani hozzájuk.

2017. febr. 21. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
nullából kb. 1000 óra. persze tehetségtől is függ.
2017. febr. 21. 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:
És van valamiféle oktatás, ahol ezeket el lehet sajátítani? Tanfolyam, vagy okj?
2017. febr. 21. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak tanfolyamok online (pl Udemy, InfiniteSkills), amiket érdemes lehet megpróbálni, de ahogy én tapasztaltam az itthoni "élő" tanfolyamoknál még az is százszor többet ér (és még spórolsz is vele rengeteget időt és pénzt), ha fogod a YouTube-ot és tutorial videók segítségével önként nekivágsz. Ha van ismerősöd, aki tud segíteni, az még jobb. Én is szívesen segítek, ha van bármi kérdésed.
2017. febr. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!