Szerintetek normális, hogy számonkérnek Matlabot, úgy hogy nincs rá licensz?
Nem normális, de ha most nem szoksz hozzá, akkor az oktatás világából kikerülve, a munkahelyeden fognak ilyen meglepetések érni, ami kellemetlenebb lesz.
Ott is simán előfordulhatnak ilyenek. Van, hogy olyan adatokat kell kinyerned a vállalatirányítási rendszerből, amikhez nem férsz hozzá, mert elfelejtették beállítani neked a jogosultságokat, de másnap reggelre már kimutatást is kell belőle gyártanod. Olyankor pedig hasonló módszereket kell alkalmaznod, mint itt: valahogy megkerülöd az egészet.
Letöltöttem a próbaváltozatot, de nem tudom megnyitni.
Elvileg adott egy licenszkódot, de nem fogadja el, csak a telepítésnél, és most ezt írja ki, ha aktiválni próbálom:
Activations are not allowed when License Management is set to MathWorks hosted license manager
A fájlmappában nincs "alkalmazás".
Talán ez: [link]
megoldást nyújthat.
Végrehajtottam az ott leírtakat, de most is hibát dobott:
The license file selected appears to be invalid.
Akárhogy is próbáltam.
Megvan a megoldás:
Matlab activation (jobbklikk) >> Fájl helyének megnyitása >> Matlab R2016b
Ezt valamért nem dobta fel a kereső, csak az aktiválást, és nem tudtam hol van, most már működik, köszönöm a segítséget! 30 nap múlva meg kell újítani a licenszet, azt már pénzért lehetne csak gondolom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!