Valaki meg tudna honnan tudnék megszerezni egy programot?
Figyelt kérdés
A program neve: Sonic Producer (itt van egy video rola: http://www.youtube.com/watch?v=-Uoj6MCeJHk )ez a program egy ingyenes teljes es nem internetes verzioban kene. Mert akarmien oldalrol szedtem le mindig kellett regisztrali ahol pedig penz... . Ha nem kapjátok meg ezt a programot akkor egy masik is jo ami hasonlitson erre (foleg legyen benne ijen zongorafele amivel a hang nagysagat le lehessen jatszani...). Letoltesi vebcim is jo vagy a vebcimemre is elkuldhatitek (majd). Elore is koszonom.2010. máj. 8. 18:59
1/4 A kérdező kommentje:
Tehát egy zene keszito programrol lenne szo.
2010. máj. 8. 19:02
2/4 anonim válasza:
Az Anvil Studio pont megfelel erre a célra. Kottával is beírhatod, amit akarsz, de tartalmaz egy virtuális zongorabillentyűt is. Választhatsz sokféle hangszer közül. Ingyenes, sokoldalú program, többféle formátumban elmenthető a kész mű: midi, mp3 stb. Kár, hogy csak angol nyelven van meg. Innen töltheted le: [link]
Jó mulatást!
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom jo program .Ha lehetne megtudnatok mondani hol talalom amit irtam mert az nagyon kene de ha van meg nagyon hasonlo a Sonic Producer programhoz az is jo lesz.
2010. máj. 9. 12:17
4/4 A kérdező kommentje:
Tehát nekem egy rendes jo program kene amivel akar mai (slagerfeleket) is lehet irni hasonloan ahoz a videohoz amit mutattam felul( http://www.youtube.com/watch?v=-Uoj6MCeJHk )Elore is koszonom valaszotokat.
2010. máj. 10. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!