Szerintetek jó lesz ha veszek egy vezetékes xbox 360 kontrollert pc hez, az új játékokhoz? értem arra hogy pl. battlefield 1 nél xbox one kart mutat a játék. Szerintetek jó lesz az efféle játékokhoz?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 21:39
2/8 nemma válasza:
FPS-t, kontrollerrel? Mi a bajod az egérrel?
3/8 anonim válasza:
Autós s 2D-s játékokhoz még oké... de FPS-re nem! :D
4/8 anonim válasza:
Ha nem multiplayerezel akkor teljesen jó lesz. Konzolon milliók játszanak karral naponta FPSeket. Multiban viszont egérrel sokkal gyorsabban és pontosabban lehet lőni ezért mindig ki fognak szedni ha nem egérrel játszol.
5/8 A kérdező kommentje:
nem multizok úgysem rajta. csak single player hez kéne. meg pl. a dead island definition edition nál is xbox one kar van. remélem ugyanolyan jó lesz hozzá az x360 kar is.
2017. febr. 15. 09:25
6/8 A kérdező kommentje:
nemma, fps játékoknál nekem jól jönne a kar pl. dying light nál, vagy az előbb említett dead island definition edition nál. battlefield 1 nél még igaz elmegy egérrel is, de már dying light nál jól jönne nekem a kontroller. csak arra lennék kiváncsi hogy egy vezetékes x360 kar ugyanolyan jó lesz e hozzá mint az xbox one kar. mert ugye x360 kar helyett már one kart mutat a játék. dead island nál még ki is van írva hogy xbox one kontroller
2017. febr. 15. 09:32
7/8 A kérdező kommentje:
és ha x360 utángyártott kart veszek hozzá ugyanolyan jó lesz mint ha eredetit vennék?? ugyanúgy jó lenne hozzá?
2017. febr. 15. 10:02
8/8 anonim válasza:
A 360as kontrollert a legtöbb játék alapból támogatja, mert már 2005 óta van, de biztosan max a játék hivatalos oldalán tudnák megmondani.
Az után gyártott karoknál semmi garancia sincs rá. A 360 / One joy is azért olyan elterjedt mert a Windows alapból támogatja és felismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!