Gyenge Xp-s géphez, melyik víruskereső és tűzfalszoftver alkalmas 2017-ben, amely nem olyan erőforrásigényes és mellette biztonságos az internetezés (közben tudva, hogy a felhasználón is múlik hova "klikkel")?
Gép adatai:
- Asus P4P800VM alaplap
- Pentium 4 2.8GHz processzor
- 2*512 MB DDR RAM 333MHz
- Integrált alaplapi VGA kártya 64MB (everest 96MB-nek látja és GPU 266MHz)
Egyik se, ez már a "minden mindegy" kategória. Nincs olyan vírusirtó forgalomban, ami még támogatott, és ilyen gépet ne fékezne állóra.
Ésszel kell használni, meg úgy lőni be a rendszert, hogy bármikor könnyen újratelepíthető legyen. (Saját cuccok külön partíción stb.) Így mehet vírusirtó nélkül, és baj esetén újra kell rakni.
igazából még alap internetezésre is kevés.
1GB -ot könnyedén megeszi az alaprendszer és mai böngésző.
"Nincs olyan vírusirtó forgalomban, ami még támogatott, és ilyen gépet ne fékezne állóra. " Ez azért túlzás... Nekem 2014-ben 900 megahertzes celeronon (!)512 rammal futott az Avast Xp mellett. Lassította a rendszert, de netezni zenét hallgatni
640*480-ban avit nézni lehetett.
"Nekem 2014-ben 900 megahertzes celeronon (!)512 rammal futott az Avast Xp mellett."
Most vírusirtóról, nem vírusról van szó.
#6: :-) Csak jó ez az Avast, csak valami másra.
640x480-ban avi-t az elég retró tevékenység volt már 2014-ben is, főleg fullHD-s monitoron. Én már ezeket meg sem merem nyitni, pedig van belőlük az archívumomban bőven. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!