Mit jelent az alábbi eszközkezelőből (Device Manager) kapott üzenet?
Figyelt kérdés
Az INF fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen. Na röviden a történetem vettem egy Sony mp4es walkmant de a gepem nem ismeri fel (viszont más gép tökéletesen felismeri) olyan hibaüzenetet ad hogy "nincs telepítve illesztőprogram" mikor akarom telepíteni, "az eszközt nem lehet elindítani". A rendszert vissza állítottam egy korábbi időpontra úgy meg az INF-es hibaüzenetet adta ki. Valoszinu hogy a magyar Windows kavar be. Van-e valami megoldas?2010. máj. 8. 08:34
1/1 anonim válasza:
Persze a készülék gyártójának a honlapjáról tölts le drivert, (ne a kezelőporgramot)írd be a pontos típusát a keresőbe vagy a gyártó honlapján válaszd ki a letöltéseknél.
Különböző nyelvű verziójú windowsok nem teljesen ugyanazokat az inf fájlokat tartalmazzák mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!