A warface miért nullázodot le? Eddig Gface volt most mycom, újra kellet regisztrálnom és kezdhetem előröl! Mit kellene tennem hogy vissza kaphasam az eredeti feljasználómat?
Figyelt kérdés
Warface2017. febr. 10. 23:01
1/3 anonim válasza:
Megnitod a régi warface-t
Ez átvisz a my.com-os oldalra, ahol egyből felajánlja neked, hogy átvigyed a régi felhasználódat.
Itt megadod a régi adataidat, és már megy minden úgy mint eddig
Nekem semmi gond nem volt, 2 perc alatt megvoltam vele
2/3 anonim válasza:
Steamon le kell töltened a warface-t és majd felajánlja a mycom,hogy átvidd a régi accountod.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Már csak az a baj hogy át vinném én csak mikor át migrálnám kidob a másik felhasználoból és errort ír ki. Mi lehet a baj? A jelszó meg a felhasználó is jó!
2017. febr. 13. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!