Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » F1 Challenge 99-02 szimulációb...

F1 Challenge 99-02 szimulációban hogy tudnám beállítani h, ne forogjak meg folyton, amikor kimegyek a fűre?

Figyelt kérdés

Nem tudok hosszabban versenyezni 20-30 körnél mert ha csak egy pár cm-re is a füvön vagyok megforgok, bármennyivel megyek is. A beállításoknak caak kus részét értem, egyáltalán lehet twnni valamit?

Billentyűzettel játszok.

2017. febr. 9. 07:29
 1/1 Tóth Renátó ***** válasza:
szedd le az eredet f1 2002-őt és teszten próbáld ki,hogy milyen diferenciál beállítások feküdnek neked.0% = fékezéskor csúszik, gázadáskor alulkormányzott 100% = fékezéskor stabil,kigyorsításkor csúszik legalábis az okosok szerint,én nem érzékeltem túlzott csúszást,max kivülről lehet látni.Oda kell figyelni,mivel az f1 2002-ben csináltam setupot Arrowsal asszem 60-70%-os difivel voltam a leggyorsabb,de mikor ráraktam a Ferrarira jóval lejjeb kellet venni.Ennek az oka,hogy jóval jobban tapad a Ferrari mint az Arrows (jobb anyagi lehetőségek),mert a magas difi mintha fogta volna vissza az autót.Minden pályán és autóval ki kell tapasztalni a jó difi értéket.A másik megoldás lehet,hogy a kipörgésgátlót kell ellenőrizni,hogy maxon legyen.
2017. dec. 10. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!