Létezik ilyen program? Átfogalmaz egy szöveget ugyanazon a nyelven?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy programra (vagy akármire), ahova beírok egy hosszabb angol szöveget, majd az átírja és átfogalmazza más szavakkal.
Létezik ilyen?
Előre is köszönöm.
2017. febr. 7. 21:57
11/18 anonim válasza:
Lehetetlen.. meg lehet próbálni elkezdeni egy ilyet írni, de valószínűleg nagy pofára esés lenne belőle!😉
12/18 anonim válasza:
Nincs az a szuperszámítógép, ami képes lenne erre.
13/18 Alex Fly válasza:
Jól írták az elején: a Google fordítója megfelel erre a célra is. Az adott szöveget lefordíttatod vele valamilyen másik nyelvre. Aztán a kapott szöveget vissza. Az írója sem fog ráismerni, úgy átírja...
14/18 anonim válasza:
Szia:) Kicsit régi a kérdés,de talán segíthet másoknak. Itt egy átfogalmazó program. Csak bemásolod a szöveget rálépsz a paraphrase gombra és már kész is vagy vele.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
A Plagi. Hu valami ilyesmi ez lenne szerintem ami neked kell mert én ezzel szoktam átfogalmazni de az a baj csak pár szót szokott szinonimába tenni mert én rövid szövegeket szoktam átfogalmazni és abba több szót tesz át mint egy hosszú szövegbe (bocs ha rosszul fogalmazok)
17/18 A kérdező kommentje:
Bírom ahogy mindenki lehurrogott hogy lehetetlen egy ilyen programot lefejleszteni, azóta meg százával jobbnál jobb ilyen progi kint van a piacon :DD
2022. nov. 22. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!