Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrent véletlenül listából...

Utorrent véletlenül listából törölt torrent folytatása? .

Figyelt kérdés
TEhát pontosítva: véletlenül töröltem a leállított állapotban lévő torrentet a listából. Ugye, az eddig letöltött adatok + a dat fájl megmaradt. Szóval lehetséges valahogy folytatni a torrent letöltését onnan, ahol abbamaradt? Mert túl sokat kéne választgatni ha ujból akarnám kezdeni...

2017. febr. 7. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A torrent fájl meg van ?
2017. febr. 7. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs, de meg tudom szerezni
2017. febr. 7. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Letöltöd, vagy megszerzed a torr. fájlt.

Megnyitod a klienst---Fájl...Torrent hozzáadása mappából.

Betallózod a torrent fájlt.

Ezután ismét feldob egy ablakot, akol meg kell adni a hasznos adatot tartalmazó mappát.

Ez után leellenőrzi, és seedbe áll.

2017. febr. 7. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja hogy Letöltés. :)

Bocs. :)

2017. febr. 7. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
miaz hogy bocs? tehát letöltésnél ezt nem lehet???
2017. febr. 7. 17:41
 6/7 A kérdező kommentje:
na, megcsináltam ahogy mondtad, elkezdte tölteni elölről, de a kiválasztott torrent az maradt ahogy beállítottam. tehát lehetséges hogy mégis nem kell szétválogatnom???
2017. febr. 7. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Na. Szóval. A tortentfájlt töltsd le újra, ha nem mentetted el, aztán a letöltés helyének add meg ugyanazt a helyet ahová eddig próbáltad letölteni. Ha minden ok akkor a kliens leellenőrzi hogy mennyi van meg belőle és csak a maradékot tölti hozzá.
2017. febr. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!