Utorrent véletlenül listából törölt torrent folytatása? .
Figyelt kérdés
TEhát pontosítva: véletlenül töröltem a leállított állapotban lévő torrentet a listából. Ugye, az eddig letöltött adatok + a dat fájl megmaradt. Szóval lehetséges valahogy folytatni a torrent letöltését onnan, ahol abbamaradt? Mert túl sokat kéne választgatni ha ujból akarnám kezdeni...2017. febr. 7. 17:21
2/7 A kérdező kommentje:
nincs, de meg tudom szerezni
2017. febr. 7. 17:27
3/7 anonim válasza:
Letöltöd, vagy megszerzed a torr. fájlt.
Megnyitod a klienst---Fájl...Torrent hozzáadása mappából.
Betallózod a torrent fájlt.
Ezután ismét feldob egy ablakot, akol meg kell adni a hasznos adatot tartalmazó mappát.
Ez után leellenőrzi, és seedbe áll.
5/7 A kérdező kommentje:
miaz hogy bocs? tehát letöltésnél ezt nem lehet???
2017. febr. 7. 17:41
6/7 A kérdező kommentje:
na, megcsináltam ahogy mondtad, elkezdte tölteni elölről, de a kiválasztott torrent az maradt ahogy beállítottam. tehát lehetséges hogy mégis nem kell szétválogatnom???
2017. febr. 7. 17:44
7/7 anonim válasza:
Na. Szóval. A tortentfájlt töltsd le újra, ha nem mentetted el, aztán a letöltés helyének add meg ugyanazt a helyet ahová eddig próbáltad letölteni. Ha minden ok akkor a kliens leellenőrzi hogy mennyi van meg belőle és csak a maradékot tölti hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!