Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mikor jelenik meg a Debian...

Mikor jelenik meg a Debian Stretch?

Figyelt kérdés
Már azon kívül, hogy "amikor kész lesz..."?

2017. febr. 7. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet pontos dátumot mondani.

Ami biztos: hamarosan, új feature-t már nem tesznek bele:

* [link]

* [link]

2017. febr. 7. 00:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt mondja a Debian mindig, és hidd el, hogy ez így is van. Senki nem tudja megmondani helyettük.
2017. febr. 7. 00:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Én megpróbáltam Ubuntuval élni, de nem megy. Lassú is, bugos is, ezenkívül lassú, bugos, valamint lassú, de legalább bugos, is. Visszatérek Debianra, de megvárom a release-t, addig marad Bugika.
2017. febr. 8. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen bug-okra gondolsz? Azért kérdezem, mert én Mintet használok, és kíváncsi vagyok, hogy itt is megjelennek-e az Ubuntu hibái.
2017. febr. 8. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyébként teljesen jó már az rc2, nyugodtan upgrade-elhetsz rá. Sok nagy újdonság amúgy nincs benne, amit ünnepelni lehetne. Gyakorlatilag fel se tűnni, hogy nem jessie-t használsz.

[link]

2017. febr. 8. 06:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Holnap lesz stable a Stretch.

Már március óta használom, és egész stabil. Csak a Thunarral és az xfreerdp-vel van problémám, és csakis Xfce alatt, alighanem azért, mert az Xfce-t én fordítottam magamnak.

2017. jún. 16. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 voltam, és tényleg kíváncsi lennék a válaszodra.
2017. jún. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!