115 perces hang anyag kiírása cd-re, van-e megoldás?
100 perces cd-t vettem a történet eddig működik!
annó még mikor látás viszonyba sem volt a 90 perces cd akkor nekem sikerült 88 percet 80 perces cd-re kiírnom, na ha most ezt nézzük akkor 100 perces cd-re ki lehetne-e írni valahogy valamivel? Vagy 120 perces cd-t nem fedezték még fel? :)
Igen, létezik a túlírás lehetősége is, de azt nem minden lemez, és nem minden olvasó támogatja. A szabvány szigorúan véve 74 percet maximalizál, ennek túllépése a sávok közötti "rés" szűkítésében rejlik:
* [link]
* [link]
* [link]
Elvileg létezik DDCD (Double density compact disc) - ami egyfajta átmenet a CD és a DVD között, de ez nem kompatibilis a normál CD-vel:
* [link]
* [link]
AudioDVDCreator pl. Van néhány, most nem tudom melyiket használtam. AC3-ra dvd-videóként működve oldja meg a problémát. SACD-nél használtam régebben, hogy minél több információ maradjon, mert 96KHz-re is lehet állítani. De már nem használom, most nem jut eszembe a beállítási lehetőségek.
115 perc nem hinném, hogy megy túlírással CD-re.
Ez a ddcd hogy is van? :)
Hol lehet ilyet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!