Tudnátok küldeni Webkamera letöltő programot? Windows 10 re?
ugye ez trollkodás. ha drivert akarsz, akkor a gyártó honlapján keresd (ha van webkamerád de nem megy)
ha nincs webkamerád akkor meg bolt.
Csak feltételezem, hogy Királynő valami élő kamera közvetített képét szeretné letölteni. Nem tudom, van-e efféle program -- én nem értek hozzá, de úgy tűnik, már a közvetítés módja sem egységes. Láttam olyat, ahol egyszerűen csak bizonyos időközönként frissül egy közönséges jpg-fotó az oldalon (és esetleg a korábbi felvételekből készült timelapse-videók is letölthetők), de olyan is van, ahol viszonylag realtime a mozgókép, és a jobb gombos menüből indítható a letöltése. Gyanúm, hogy a rögzítésre sincs mindenütt működő módszer, hacsak nem képernyőfelvevő programmal veszed a böngészőben megjelenő képet.
De ne legyen igazam, lehet, hogy valaki tud erre szolgáló szoftvert. Ha meg én sem jól értettem meg a kérdést, akkor érdemes lenne pontosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!