Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fájl visszaállító program kéne?

Fájl visszaállító program kéne?

Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress rá inkább a gyakorikerdesek.hu-n, mert feltehetőleg ez egy gyakori kérdés!
2017. febr. 6. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár ingyenes a teljesség igénye nélkül:

* TestDisk: [link]

* Recuva: [link]

* EaseUS Data Recovery Wizard Free: [link]

de csodát egyik programtól se várj - a felülírt szektorokról nem igazán hozható vissza adat.

2017. febr. 6. 21:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Ma délután próbáltam egyet amit ingyenesnek hirdettek. Valóban a progi ingyenesen működik, ki is szedett a hdd ről 4.7 gigabájtot, képeket,videokat, de mikor fel akartam vele hozni a fájlokat, csak nem 100 dollárt kért volna érte.

Újra kellett raknom a rendszert, a korábbi kékhalállal lakolt és magával sodorta a családi gyüjteményem.

Nem is az összeg miatt aggódom, csak nekem nincsen palypalom, tehát nem tudok fizetni.

Tehát valami olyan progi kéne, amibe nincs elrejtve semmi átverés, esetleg ha kölcsönbe adna valaki egyszeri használatra.

2017. febr. 6. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ma délután próbáltam egyet amit ingyenesnek hirdettek."

Mi volt a program neve?

Az általam javasoltak közül egy - TestDisk - multiplatform (Linux, MacOSX, BSD, Windows) nyílt forrású (szóval elérhető a forráskódja: [link] - így magad is ellenőrizheted); egy a közismert Ccleanert is jegyző Piriform készíti.

De leellenőriztem mindet a Virustotal nevű oldallal (a Recuva-ból a hordozható változatot vettem alapul, amit nem kell telepíteni, csak kicsomagolni, így a telepítő sem zavar be):

* Recuva: [link]

* EaseUS: [link]

* Testdisk: [link] - az az 1 gyaníthatólag false positive ( [link] ), nem a TestDisk tartalmazza, hanem a testvérprogramhoz, a PhotoRechez adott kiegészítőt ( [link] ) érzékeli annak.

2017. febr. 6. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Illetve általában olyan programokat javaslok, amit több oldalon teszteltek már - a TestDisket Linux alatt magam is használom.
2017. febr. 6. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:
A Priform Recuva, a priform oldaláról letöltve felhozta az összes képet ami az elmúlt 10-12 évben valahogy a lemezre került. Úgy hogy köszönöm, már meg van oldva a gondom.
2017. febr. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!