Marci111111 kérdése:
Miért nyit meg ilyen ablakot a Mozilla Firefox?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a gépemen rajta van a Mozilla Firefox és a Google Chrome is, de mindig a Chrome-ot használom. Tegnap este elmentem itthonról és véletlenül bekapcsolva hagytam a számítógépet, de úgy hogy semmilyen ablak nem volt megnyitva rajta. Amikor hazaértem azt láttam hogy meg van nyitva a Firefox. Rákattintottam és kiadott egy péniszes reklámokkal teli oldalt és egy hasonló videót is. Mind ezt úgy hogy senki nem volt otthon. Arra pedig nem emlékszem hogy csináltam volna az elmúlt időkben bármi olyat ami vírust vagy férget tehetett volna a gépre. Tudna valaki segíteni hogy mi lehetett ez? Vagy történt már meg valakivel ilyesmi?2017. febr. 5. 15:12
1/2 DjImipapa válasza:
Ezek szerint mégiscsak létezik szellemvilág!!! Emitt a bizonyíték.......
Ha ezentúl mindíg előjön a probléma, 1: rendszervisszaállítás.
2. adwcleaner letölt-futtat.
3. Hitman pro letölt-telepít-futtat.
4. Rendszer teljes, tiszta, formázós telepítése.
2/2 A kérdező kommentje:
Egyszer történt meg csak és mivel mondtam hogy nem használom a Firefoxot így le is töröltem
2017. febr. 5. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!