Wordben hol tudom megnézni a karakterszámot?
Nyomtatási elrendezés nézetben, a Tálca felett közvetlenül az Állapotsorban.
(Állapotsor megjelenítése: Eszközök menü > Beállítások... > Megjelenítés fül, az Állapotsor elé a pipát betenni!)
Köszi, ezt most megtaláltam, de az miért van, hogy pl ha az első oldal alján van a kurzor, akkor 89 a betűszám, a második oldal alján meg 38 úgy, hogy a második oldal is egy sor híján egy teljes oldal... azt hol tudom beállítani, hogy a többoldalas dokumentum összes karakterét beleszámolja? (meg ez a betűszám vonatkozik a szóközre is? mert asszem a szóköz is karakternek számít.)
amúgy nekem 12000 karakteres elemzést kell írnom, és nem tudom, hogy hol tartok...
Az állapotsorban csak az aktuális kurzorpozícióig számolja a karaktereket.
Ha a teljes statisztikára vagy kíváncsi, azt az eszközök (menü) --> Szavak száma.. pontjában tudod megnézni.
Persze Word 2003 -ban, 2007-ben és a fölött már nem tudom hova dugták.
Ja, nem figyeltem a dátumot. :)
Mindegy, hátha így is segít egyszer valakinek.. :)
Igen, az előző választ kiegészíteném azzal, hogy baloldalt lent (merthogy én fent kerestem először), itt a szavak száma kifejezésre kattintasz, és igen ott lesz.
Ha valaki manapság keresne rá hasonló kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!