Operációs rendszer telepítés/frissítés?
Ha a gépre feltelepítem a windows7-et(ami kalóz verzió), azt is letudom frissíteni win10-re? Hallottam arról a kiskapuról, miszerint látássérülteknek, és hasonló személyeknek fenttartanak egy még ingyenes lehetőséget.
Akkor ez így működhet, és lesz egy tiszta win10-em?
Tiszta akkor sem lesz. Csak akkor lesz tiszta ha megveszed.
Viszont elkerülheted vele, hogy egy kétes eredetű szoftver (aktivátor), amire a legtöbb vírusirtó program ugrik, garázdálkodjon a gépeden.
Amúgy a 3 eFt körül az eBay -en is vehetsz licencet, mégse 30 eFt, talán valamennyire legális is, és nem teszed ki a géped esetleg veszélyes aktivátoroknak sem.
Gondoltam licence vásárlásra, de ha ugyanazt teszi egy win7-ről win10-re frissítés is, akkor nekem az is tökéletesen megfelel.
Amúgy ebay-en hogyan működik? Emailben küldik, a fizetés után?
Én még nem vettem eBay -ről csak hardvert. Tipikus magyar bunkó vagyok, aki szoftverért nem fizet. :D
A munkahelyem Microsoft Partner Windows 7 kódjával aktiváltam be a 10-em, azóta is az van.
De pár ismerősöm már vett, és nekik működött. És igen úgy van ahogy mondod. Az slmgr parancsokra tartósan aktivált üzenetet lök.
Egyáltalán nem akartam kalóz win10-et telepíteni.
A win7-ről meg win10-re való telepítéssel már nem írja ki nem legális verziónak..
Ha a kalóz Windows 7-et aktiváltnak érzékeli, frissítéssel lesz egy aktivált tízes.
Ezt eljátszottam egyszer (előre aktivált hetessel), nem éri meg. Egy idő után könnyen lehet, hogy elszáll a tízes aktivációja és utána próbálkozhatsz, hogyan hozd helyre. hogy azután egyszer csak el se induljon-
Nem hiszem, hogy a kalóz win7-ről win10-re aktivált usereket hirtelen megszivatnák, és bumm.. visszaveszik az aktivált win10-et.
Mármint ha ez lenne a cél, már a legelején nem is engedték volna a kalóz verziók frissítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!