Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Operációs rendszer telepítés/f...

Operációs rendszer telepítés/frissítés?

Figyelt kérdés

Ha a gépre feltelepítem a windows7-et(ami kalóz verzió), azt is letudom frissíteni win10-re? Hallottam arról a kiskapuról, miszerint látássérülteknek, és hasonló személyeknek fenttartanak egy még ingyenes lehetőséget.

Akkor ez így működhet, és lesz egy tiszta win10-em?

2017. febr. 2. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
egyszerűbb feltenni egy kalóz win10-et
2017. febr. 2. 14:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a frissítés annyira nehéz lenne, hogy ne érné meg a tiszta szoftver.
2017. febr. 2. 14:49
 3/10 P.O.C. ***** válasza:

Tiszta akkor sem lesz. Csak akkor lesz tiszta ha megveszed.

Viszont elkerülheted vele, hogy egy kétes eredetű szoftver (aktivátor), amire a legtöbb vírusirtó program ugrik, garázdálkodjon a gépeden.

Amúgy a 3 eFt körül az eBay -en is vehetsz licencet, mégse 30 eFt, talán valamennyire legális is, és nem teszed ki a géped esetleg veszélyes aktivátoroknak sem.

2017. febr. 2. 14:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Gondoltam licence vásárlásra, de ha ugyanazt teszi egy win7-ről win10-re frissítés is, akkor nekem az is tökéletesen megfelel.

Amúgy ebay-en hogyan működik? Emailben küldik, a fizetés után?

2017. febr. 2. 15:07
 5/10 P.O.C. ***** válasza:

Én még nem vettem eBay -ről csak hardvert. Tipikus magyar bunkó vagyok, aki szoftverért nem fizet. :D

A munkahelyem Microsoft Partner Windows 7 kódjával aktiváltam be a 10-em, azóta is az van.

De pár ismerősöm már vett, és nekik működött. És igen úgy van ahogy mondod. Az slmgr parancsokra tartósan aktivált üzenetet lök.

2017. febr. 2. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség, amit akarsz. Ha nincs megvásárolt licenszed, akkor nem legális a rendszered. Mindegy, hogy kalóz Win7-et frissítesz, vagy kalóz Win10-et telepítesz.
2017. febr. 2. 17:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem akartam kalóz win10-et telepíteni.

A win7-ről meg win10-re való telepítéssel már nem írja ki nem legális verziónak..

2017. febr. 2. 19:09
 8/10 KecskeShajt újra! ***** válasza:

Ha a kalóz Windows 7-et aktiváltnak érzékeli, frissítéssel lesz egy aktivált tízes.

Ezt eljátszottam egyszer (előre aktivált hetessel), nem éri meg. Egy idő után könnyen lehet, hogy elszáll a tízes aktivációja és utána próbálkozhatsz, hogyan hozd helyre. hogy azután egyszer csak el se induljon-

2017. febr. 4. 01:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy a kalóz win7-ről win10-re aktivált usereket hirtelen megszivatnák, és bumm.. visszaveszik az aktivált win10-et.

Mármint ha ez lenne a cél, már a legelején nem is engedték volna a kalóz verziók frissítését.

2017. febr. 4. 07:48
 10/10 P.O.C. ***** válasza:
Nyugi, egyelőre még működik. De az előzőnek igaza van annyiból, hogy ezt bármikor megtehetik. Mint pl ahogy Windows 7 -nél is megtették lásd a hírhedt KB971033 -as frissítés számos illegális aktivátort buktatott le, és termékkulcsokat tett feketelistára.
2017. febr. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!