Amióta lefuttattam a malwaret, a win8-ban nem frissül az MSN. Miért?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van.2017. febr. 1. 09:27
1/10 DjImipapa válasza:
Nyugtass meg, hogy csak elírtad, és nem vagy ennyire buta.....MSN évek óta nem létezik ugyanis:(
2/10 A kérdező kommentje:
Win8 pro még nem olyan régi.
2017. febr. 1. 10:27
3/10 DjImipapa válasza:
Ne keverd össze, mi köze a w8-nak az MSN-hez???? Értsd meg: MSN évek óta nem létezik!:)
4/10 A kérdező kommentje:
Annyira szánalmas vagy, ha kötözködni akarsz, ne velem te idióta!
2017. febr. 1. 11:18
5/10 Emberek válasza:
Milyen MSN-re gondolsz? Arra amelyik a chat program volt (MSN/Windows Live Messenger), vagy az msn.com-ra?
6/10 DjImipapa válasza:
Te meg egyszerűen egy ostoba, elmebeteg vagy. Nem tudsz kérdezni sem, aki meg jószándékkal próbálja megfejteni az agyad iszonyúan homályos szüleményét, az meg szopja ki a kisujjából, mit is akarsz? Csicska az ilyen, én mondom!:)
7/10 A kérdező kommentje:
#5 msn.com igen, a win8 tele van msn szolgáltatással, csak ez az agyatlan barom nem tudja, biztos comondorral nyomja.
2017. febr. 1. 14:04
8/10 DjImipapa válasza:
4-es: ez egy kis csíragyerek, szerintem dugja fel a problémáját magának, oszt legyen boldog....
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!