Bedöglött a Mozilla Firefox 3.0.3, milyen jó böngészőt használhatnék helyette?
Véleményem szerint az Opera a legjobb böngésző odakünn. Nézz utána a feature-jeinek. Ha csak a felét kihasználod azoknak a lehetőségeknek amiket nyújt már szuperkényelmesen, szupergyorsan böngészhetsz :)
Nem akarok megbántani egy FF-est sem, de szerintem jobban fogod szeretni a FireFoxnál ^^
Nekem is Firefox, Opera a sorrend, de ha nem bízol a Chrome-ban ott van a Safari is.
Firefoxban pedig ha nem segít az újratelepítés próbáld ki a 2.10envalahány-at (legújabb), vagy a Mozilla, esetleg a Szoftverbázis archivumából a korábbi 3.0.2-es variánst.
Ha egyik se jön be, akkor itt: " [link] biztosan kapsz valami megfelelőt.
Egy tanácsom van Internet Explorert NE HASZNÁLJ, mert a Microsofthoz híven sok minden nem megy benne, és hemzseg a hibáktól és a biztonsági részekről, amelyek többször hónapokig (vagy soha) nem kerülnek javításra.
Google Chrome-ot nem ajánlom. Egyrészt, az egész olyan kis sovány és üres, az még oké is lenne, de a pár óra használat alatt annyiszor kifagyott hogy többet néztem a task managert mint a webböngészőt :)
Még kezdeti stádiumban van, eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!