Van esély megmentenem a hdd-t?
Figyelt kérdés
Elővettem egy régi számítógépem. Elég lassu volt úgy gondoltam újratelepítem az xp-ét.
Elinditottam a telepitest majd a telepítésnél 34 perc volt hátra de nem történt semmi olyan 1 órát. Majd újrainditottam szintén ez történt. Majd megismételtem de ekkor áramtalanítottam is.
Azóta nem akar bekapcsolni. Betölt a windows xp majd bead egy hibát.
"Az egyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát. Stb."
Majd egy kék képernyő és ezt írja : STOP:c0000218 hiba
majd újra és újra újraindul .
2017. jan. 31. 22:02
2/7 A kérdező kommentje:
Tudnál is segiteni hogy hogyan?
2017. jan. 31. 22:12
3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam bootolni a telepítőlemezt de csak ujraindul akkor is.
2017. jan. 31. 22:20
4/7 Dongaben válasza:
Én egy másik gépen, vagy USB-s házban formáznám a HDD-t. Az esetleges szektorhibák miatt.
5/7 Dongaben válasza:
Valószínűleg a telepítő hibás egyébként.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a rendszer nem tudja betölteni a következő struktúrát(fájlt)
(\SystemRoot\System32\Config\SECURITY)illetve annak naplóját vagy változatát.
Sérült,hiányzik vagy nem írható.
2017. jan. 31. 22:33
7/7 A kérdező kommentje:
Biztosan a lemezzel van probléma mert próbáltam eredetivel és azonnal bootolt róla csak sajnos az meg kizárólag fujitsuuu siemensss rendszerekhez való ezért nem engedte tovább a telepitést.
2017. jan. 31. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!