American Truck Simulator miért nem enged be a játék, azt
írja hogy ki vagy tiltva, padig én semmit nem csináltam?
Figyelt kérdés
Ezt írja youtu.be 11 betüből álló kód, jmdev.com
ezt írta ki!
Akkor most nem tudok játszani ?
Én semmit nem csináltam (nem h*lyéskedtem) és kitiltottak!
Mondjuk volt egy olyan hogy egy ember szándékosan belém jött írta is hogy fu*k y*u én írtam neki hogy miért nem írod ki azt hogy fu*k y*u (csak én csillag nélkül,ő pedig csillaggal) de ez 2 napja volt!!!
Én nem a pénzt sajnálom csak azthogy ilyen emberek vannak hogy bejelentik az adminnak (huu mit mondatt már egyből help admin help pls...)
Most ez a 6000 Ft semmi de ezt is meglehetett volna spórolni!
2017. jan. 31. 18:41
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ilyen sokat írok de engem nagyon idegesít ez a dolog!
Meg az hogy vettem 2db PC kormány (nem kínai) ez is egy vagyon volt most dobhatom ki a kukába mert már rájuk nézni sem bírok!!!
2017. jan. 31. 18:45
3/8 anonim válasza:
Gondolom van szabályzat, ami kitér a játékon belüli viselkedésre. Te is megszegted, viseld következményeit.
2017. jan. 31. 19:02
4/8 anonim válasza:
Bocs, de ez itt nem az American Truck Simulator supportja, azt itt éred el: support@americantrucksimulator.com
2017. jan. 31. 19:03
5/8 A kérdező kommentje:
Huu kösz :(
2017. jan. 31. 19:21
6/8 bothdani15 válasza:
Aha csak hogy angol tudás nélkül elfelejtheted a supportot is. Egyébként ilyen dolgokkal nem hiszem hogy foglalkoznak.
2017. febr. 1. 01:03
7/8 anonim válasza:
Minek foglalkozol vele mit írnak? Ki tudja honnan írhatott a gyerek lehet hollandiából... Nagyon komolyan veszitek a játékot. Kicsit lazábbra és ha nem megy valami akkor exit vagy quit. Vagy csak szimplán nem foglalkozol vele
2017. febr. 2. 14:08
8/8 anonim válasza:
Ha én is adnák ezekre akkor a sok karakterem neten mind elveszne... Seafight full tuning van mindenből, 2009 óta 1 karakterrel játszom, bloodmoon 300-as szint, shakes and fidget 380as szint persze soha nem fizetek elő semmire. Tudod hányan írnak mikor veszítenek. Szerinted adok rá? Inkább le zúzom újra és nem hagyom fejlődni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!