Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » American Truck Simulator...

American Truck Simulator miért nem enged be a játék, azt írja hogy ki vagy tiltva, padig én semmit nem csináltam?

Figyelt kérdés

Ezt írja youtu.be 11 betüből álló kód, jmdev.com

ezt írta ki!

Akkor most nem tudok játszani ?

Én semmit nem csináltam (nem h*lyéskedtem) és kitiltottak!

Mondjuk volt egy olyan hogy egy ember szándékosan belém jött írta is hogy fu*k y*u én írtam neki hogy miért nem írod ki azt hogy fu*k y*u (csak én csillag nélkül,ő pedig csillaggal) de ez 2 napja volt!!!

Valamit lehet tenni ellene ?

Hol lehet panaszt tenni?

Előre is köszönöm !!!

2017. jan. 31. 18:32
 1/8 A kérdező kommentje:

Valakinek már volt ugyan ez ?

Én nem a pénzt sajnálom csak azthogy ilyen emberek vannak hogy bejelentik az adminnak (huu mit mondatt már egyből help admin help pls...)

Most ez a 6000 Ft semmi de ezt is meglehetett volna spórolni!

2017. jan. 31. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy ilyen sokat írok de engem nagyon idegesít ez a dolog!

Meg az hogy vettem 2db PC kormány (nem kínai) ez is egy vagyon volt most dobhatom ki a kukába mert már rájuk nézni sem bírok!!!

2017. jan. 31. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom van szabályzat, ami kitér a játékon belüli viselkedésre. Te is megszegted, viseld következményeit.
2017. jan. 31. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez itt nem az American Truck Simulator supportja, azt itt éred el: support@americantrucksimulator.com
2017. jan. 31. 19:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Huu kösz :(
2017. jan. 31. 19:21
 6/8 bothdani15 ***** válasza:
Aha csak hogy angol tudás nélkül elfelejtheted a supportot is. Egyébként ilyen dolgokkal nem hiszem hogy foglalkoznak.
2017. febr. 1. 01:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol vele mit írnak? Ki tudja honnan írhatott a gyerek lehet hollandiából... Nagyon komolyan veszitek a játékot. Kicsit lazábbra és ha nem megy valami akkor exit vagy quit. Vagy csak szimplán nem foglalkozol vele
2017. febr. 2. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha én is adnák ezekre akkor a sok karakterem neten mind elveszne... Seafight full tuning van mindenből, 2009 óta 1 karakterrel játszom, bloodmoon 300-as szint, shakes and fidget 380as szint persze soha nem fizetek elő semmire. Tudod hányan írnak mikor veszítenek. Szerinted adok rá? Inkább le zúzom újra és nem hagyom fejlődni.
2017. febr. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!