Ujra telepitettem a gepem, de ujrainditaskor hiba uzenet fogadott, de miert?
Figyelt kérdés
Ujra telepitettem a gepem. Sikerult is feltelepitenem driverekkel es programokkal. Nos viszont mikor ujra inditottam, mert ugye szukseges volt hang es vgadriver utan. Mikor ujra inditottam akkor ez a hiba uzenet jelent meg. " Hianyzo Bootmgr Ujrainditas: Ctrl+alt+del. Probaltam mar alligatni biosban a bootolast mar minden felekeppen. Illetve az achi modot ki/be kapcsolni, de semmi! Eszem nincs hozza mi baj lehet! Pedig a hdd jo ha van 30-40 napos tehat szinte uj!2017. jan. 30. 14:04
2/7 A kérdező kommentje:
Win 7 ultimate 32bit sp1
2017. jan. 30. 14:11
3/7 Dongaben válasza:
Véletlenül nem maradt a HDD-n az előző rendszer 100 Mb-os "rendszerindító partíciója"?
4/7 A kérdező kommentje:
Toroltem mindent. Csinaltam ujra 2 partriciot rendszernek es adatnak.
2017. jan. 30. 14:17
5/7 anonim válasza:
De miért 32bitest raktál? Lehet nem jól lett megírva a lemez, vagy nem tudom.
6/7 Dongaben válasza:
Indítsd újra a telepítőt, és válaszd a "Javítás"-t!
A következőket kell beírni: "FIXBOOT, utána azt, hogy FIXMBR". Elméletileg megoldja.
7/7 A kérdező kommentje:
Mert ez volz fent gepen isoba. Pendriverol telepitettem. Az h 32 v 64 lenyegtelen most! Valamiert nem akar el indulni es kezd agyamra menni! :@
2017. jan. 30. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!