Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Próbáltátok már a "Twoo...

Próbáltátok már a "Twoo Credits Generator" nevű programot?!

Figyelt kérdés

[link]

Tudtok valamilyen jót programot ajánlani rá?

Csak nekem valami kódot kér a kicsomagoláshoz..

Mi a kód?

Talán másik de megbízható progit, vagy módszert Androidhoz?

#ingyen #hacker #Twoo #Credit generator #Kedit generátor #egyenleg feltöltődés
2017. jan. 29. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Hat persze, kisfiam, a 'hakkerek' mar csak igy mukodnek, te letoltod, 'meghakkolod', es maris tele vagy kreditekkel, pontokkal, mindennel. A sok hulye fizet, de te, te aztan megoldod 'okosba'.

Addig orulj, amig nem sikerult kicsomagolni a cuccot, amit letoltottel, nagyot csodalkoznal miutan elinditod. 1 oran belul kb. tucatnyi virus es trojai otthona lenne a geped.

2017. jan. 29. 23:50
 2/5 |Orfeusz| ***** válasza:
Semmi sem meggyőzőbb, mint a Google Translate-tel fordított oldal, a két screenshot "bizonyíték", és a kötelező rendszergazdai jogokkal való futtatás. Tuti tiszta a dolog.
2017. jan. 30. 00:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Gondolom az első hozzászóló csak viccből nevezett "kisfiamnak", mert ha ragaszkodik hozzá megbánja! :-) :-)

Rengeteg fagyit kell nekem vennie, kölcsönadnia a remélhetőleg drága autóját..és ha már az Apám, akkor lassan méreteket venni a koporsójához, mert sajos elég idős vagyok Papikám ahhoz, hogy az Édesapám is még éljen.

De gondolom mondanivalód lényege, hogy csalás! :-)

A másodiknak köszönném az segítséget és az intelligens választ! ;-)

2017. jan. 30. 01:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Amúgy a YouTube-on vannak fent videók, hogy működik és lehetséges! ;-)

Vagy az is csak trükk lenne?

Az mondjuk nem App-el van megoldva,de működik! És ebben biztos vagyok, mert korábban láttam én is, csak mára már nincs PC-m, ezért is Androidra kerestem!

2017. jan. 30. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez az, a youtube video a megdonthetetlen bizonyitek!!!!

Mondom en, hogy nem nottel meg fel...

2017. jan. 30. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!