Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fagy le a gép játék és...

Miért fagy le a gép játék és youtube közben?

Figyelt kérdés

Gép:

Amd athlon 64 x2 dual core 2.00GHZ

2GB DDR RAM

Nvidia GeForce 6600 GT (erre gyanakszom, de azért megkérdezem, hátha nem ez)

550W Táp

200 GB Merevlemez.

Szóval amikor belépek egy játékba (legyen az akármilyen régi vagy újabb játék) lefagy, 2 MP-ig fekete képernyő, utána CTR+ALT+DEL-t nyomok, feladatkezelőt kihozza és ezt a hibaüzenetet kapom a tálcán: "a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt".

Youtube-nál csak akkor fagy ki, amikor full screen-be rakom, akkor elkezd vilogni, csíkozni és kifagy, ugyan azzal a hibaüzenettel.

Szerintetek mi lehet a gond?

Válszokat előre is köszönöm.

2017. jan. 27. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is a videokártyádra gyanakszom. Próbálj meg új drivert feltenni. Ha nem segít, akkor használd az eredetit, amit még a kártya mellé kaptál lemezen. Hátha...
2017. jan. 27. 10:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod, megpróbálom.
2017. jan. 27. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Számos oka lehet, hibás RAM is okozhatja. Hibás VGA kártya, nem megfelelő tápellátás. rossz BIOS beállítások

Ha nem javul javaslom a BIOS visszaállítását.

2017. jan. 27. 11:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben van, eddig nem nagyon javult, még rosszabbodott is a helyzet.
2017. jan. 27. 12:49
 5/9 A kérdező kommentje:

A Windows 7 frissítéseinél ajánlja a Windows 7 SP 1 telepítését. Előrébb leszek ha felteszem.

1.válaszoló: megpróbáltam legalább 3 féle drivert ferrakni (beleértve az eredetit is), de sajnos nem segített.

2017. jan. 27. 13:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban: Előrébb leszek ha felteszem?
2017. jan. 27. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. ezek a hibajelenségek inkább hardveres eredetűek. Nálam PL RAM miatt volt ugyan ez. Meg naponta random 2-3 kékhalál. Kicseréltem a RAM-okat és utána tökéletesen ment. Persze ez nem jelenti azt hogy nálad is ez a baj. De engem mindenki hülyének nézett amikor aztmondtam szerintem a RAM-ok miatt van. Hát na és kinek lett igaza? Hát a hülyének :)
2017. jan. 27. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha GEIL RAM akkor szerintem az. :D

De lehet hogy esetedben videokártya.

Kellene szerezned valami gagyit, tesztelni.

Vagy ha van integrált az alaplapon akkor kipróbálni azzal is. Sajnos ez a hibajelenség nem behatárolható.

Mert nem mindíg van hozzá köze a videokártyának.

Tesztelgetni kéne alkatrészenként. Hogy kiderüljön mi is a probléma valós oka. De a VGA-val kezdeném

2017. jan. 27. 14:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, a videókártya volt a ludas. Beletettem egy régebbit (pontosabban egy radeon x600-at) tökéletesen megy miden, semmi baja. :) köszi azért a válaszokat, ment a zöld ujj mindenkinek.
2017. jan. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!