Ingyenes program amivel idozithetem az animációimat?
Csak a lényeg maradt ki a kismillió témacímke közül.
Miféle animációidat? Ez egy képsorozat? Mit jelent az, hogy „képkockáról kockára időzítés”? Minden animáció úgy készül, hogy -- akár manuálisan, akár gépi segédlettel -- meghatározod, melyik kép melyik kockára kerüljön, és hány kockán át vetítődjön, mi az, amiben a te elképzelésed eltér?
Ha lehetne érteni, mit akarsz voltaképpen, akkor valószínűleg hogy egy ingyenes videószerkesztőre lenne szükséged, azt ajánlgattunk itt eleget, írd be a keresősorba.
Az mindenesetre nem ártana, ha pontosabban is megfogalmaznád, mit szeretnél csinálni
Szerintem teljesen érthető volt, amit írtál, az elsőnek szokása mindenbe belekötni, amibe csak tud, ne törődj vele.
Én annyit kérdeznék vissza, hogy milyet szeretnél? Amivel rajzolni is lehet? Mert akkor a Pencilt ajánlom. Ha CSAK időzítéshez meg mondjuk néhány alapvető effekthez kell, akkor olyasmiket tudok ajánlani, mint az OpenShot vagy az Avidemux
„az elsőnek szokása mindenbe belekötni, amibe csak tud”
Persze -- és amikor értelmetlenségeket beszéltek, akkor bizony tudok mibe. Ettől függetlenül öröm látni, amikor két lélek a pontos fogalmazás korlátait áttörve egymásra talál.
A Pencil nem rossz választás, épp nemrégiben frissítettek rajta, úgyhogy már használható az újabb Windowsokon is:
Ami a képek összefűzését illeti, még javaslom a MonkeyJam kipróbálását is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Ezenkívül, mint sok egyébre, erre is gyakran ajánlgatom a Blendert. Mivel ez túl okos program ahhoz, hogy első blikkre nyilvánvaló legyen a működése, általában senki nem hiszi el nekem, hogy a videószerkesztője néhány alapdolog megértése után nagyon egyszerű és kényelmes -- de hátha éppen te leszel az, aki majd ebben egyetért velem. Valakinek már írtam egy hasonló ismertetőt, az itt található:
Ha esetleg kipróbálod, és a leírásomban nem találsz meg valamit, amire szükséged van, kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!