Mitől kezdhetett el szaggatni a GTA V ha eddig jól futott?
Decemberben lett vadonatúj gépem és teljesen jól futott a GTA V. Eleinte nagyon magas beállításokkal játszottam (gtx 1060 6gb kártyával), a 6gb-ból picit több mint 3 gb-ot töltött be. Onlineban V-sync-kel tartotta a 60 fps-t Singleben meg V-sync nélkül 55-80 fps volt. És most másfél hónappal később ott tartok, hogy lejjebb vettem a beállításokat már csak 2,5 gb-ot tölt be a vram és néhány másodpercig jól fut aztán folyamatosan akad és az fps leesik 10 körülre Onlineban és singleben is.
A gépem:
Intel Core i7-6700 4ghz Turbo
Asus H110M-A M.2 alaplap
8gb DDR4 2133mhz RAM
Asus Geforce gtx 1060 6gb DDR5 videókártya
2tb HDD
Mindenhez a gyári hűtés van.
Gondolom neten lejött valami kis "update", aztán az készíti ki.
A gyártók szerint ideje új gépet venned..
Szerintem nem ártana duplázni a ramot ilyen konfignál.
Az nvidiáknál van egy software (driverrel együtt lejön), ott tudod optimalizálni a játékokat.
Én nekem ebben a játékban minden very high-on van, de levettem mindent high-ra. Így valamiért kevésbé viszi olyan jól a játékot, mint amikor be volt optimalizálva az nvidia driverrel. Pedig akkor minden magasabb beállításon ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!