Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mitől kezdhetett el szaggatni...

Mitől kezdhetett el szaggatni a GTA V ha eddig jól futott?

Figyelt kérdés

Decemberben lett vadonatúj gépem és teljesen jól futott a GTA V. Eleinte nagyon magas beállításokkal játszottam (gtx 1060 6gb kártyával), a 6gb-ból picit több mint 3 gb-ot töltött be. Onlineban V-sync-kel tartotta a 60 fps-t Singleben meg V-sync nélkül 55-80 fps volt. És most másfél hónappal később ott tartok, hogy lejjebb vettem a beállításokat már csak 2,5 gb-ot tölt be a vram és néhány másodpercig jól fut aztán folyamatosan akad és az fps leesik 10 körülre Onlineban és singleben is.

A gépem:

Intel Core i7-6700 4ghz Turbo

Asus H110M-A M.2 alaplap

8gb DDR4 2133mhz RAM

Asus Geforce gtx 1060 6gb DDR5 videókártya

2tb HDD

Mindenhez a gyári hűtés van.

2017. jan. 27. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom neten lejött valami kis "update", aztán az készíti ki.

A gyártók szerint ideje új gépet venned..

2017. jan. 27. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hdd helyett mondjuk használhatnál SSD-t, mert oké hogy az újságok szerint a sebesség "közel ugyanaz", de SSD-nél nincs olyan, hogy fej pozicionálási idő.
2017. jan. 27. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ártana duplázni a ramot ilyen konfignál.

Az nvidiáknál van egy software (driverrel együtt lejön), ott tudod optimalizálni a játékokat.

Én nekem ebben a játékban minden very high-on van, de levettem mindent high-ra. Így valamiért kevésbé viszi olyan jól a játékot, mint amikor be volt optimalizálva az nvidia driverrel. Pedig akkor minden magasabb beállításon ment.

2017. jan. 27. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Win10? singeleben próbáld ki h kihuzod a netet milyen.
2017. ápr. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!