ETS2: Hogyan lehet beállítani a forgalom sűrűségét?
Ez nem ennyire egyszerű. A forgalom sűrűségét direktbe nem tudod befolyásolni, csak az egyszerre megjeleníthető AI járművek számát a játékban. Lényegében ez forgalom,növekedést okozhat, de nem minden esetben fog. Például: Az alapérték mondjuk 10 autó, amit egyszerre betölt a játék (a látóteredben max ennyi AI autó lehet) Ha ezt átállítod mondjuk 20-ra, akkor csak megadod a lehetőséget arra, hogy egyszerre 20 autó is lehessen a látóteredben. Nem biztos hogy mindenhol sűrűbb is lesz a forgalom, csak lehetővé teszed, hogy sűrűbb legyen. Akkor vicces tud lenni a dolog, ha egy elég magas értékre állítod át, és megállsz egy kereszteződésben, és vársz. Elég sok autó össze fog gyűlni. Viszont az utakon, ha folyamatosan mész, nem mindig lesz több autó körülötted.
Ezt csak azért írtam le, hogy értsd, hogy működik ez az opció. Én is módosítottam már ezt egyszer-kétszer, és elég nagy dugót okoztam egyszer.
Az egyik frissítés óta viszont megváltozott a fájl felépítése, amit át kell írni, ezért nem garantálom hogy működik még.
def/traffic_data.sii fájlban kell átírni a max_vehicle_count és a max_truck_count értékeit valami jó nagy értékre. Fontos egyébként hogy azért a géped teljesítményét is vedd figyelembe.
Azt nem tudom hogy tudod-e, hogy ezt nem tudod csak úgy átírni. ahhoz hogy ezeket módosítsd, egy modot kell készíteni. Ezt nem írom le hogy kell, hátha tudod már magadtól is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!