Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft szörnyek? (lent)

Minecraft szörnyek? (lent)

Figyelt kérdés
Félek a szörnyektől a minecraftban. Pontosabban csak annyi van, hogy a bányába félek úgy lemenni, hogy nem békés nehézségen van. Szeretném ezt a problémámat megoldani, nem pedig "elfedni" úgy, hogy békésre állítom a nehézséget. Van ötletetek, hogy mit tegyek? Normális válaszokat pls!

2017. jan. 23. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Például ne játssz olyan játékokkal, amiktől félsz. Kivéve, ha lelki szenvedésre van szükséged.

Ezt most lehet, sértésnek veszed, de komolyan írom. Vannak olyan játékok, amikhez kell egy bizonyos lelki fejlettség. Úgy tűnik, te még nem érted ezt el, legalábbis a Minecraft-ot illetően. A helyedben még nem erőltetném ezt a játékot.

2017. jan. 23. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 9 akkor békésen játszd. Ha több (12-14) akkor elég félős vagy.
2017. jan. 23. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és borzasztóan félős :/
2017. ápr. 7. 10:59
 4/4 anonim válasza:
Régen velem is ez volt, utána megpróbáltam egyszer könnyű módban játszani és azóta mindig normálon játszok. Szerinten sokkal jobb így, mert a békés mód már nekem nagyon unalmas volt...
2017. ápr. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!