Létezik-e olyan program, amivel ANDROID-os telefonról lehet a PC-m monitorát távolról ellenőrizni, illetve egy másik androidos eszközét?
"Távoli asztal" Ezt az alkalmazást keresd, ingyenes.
Ezt úgy tudod használni, hogy a gépre is letöltöd google chrome-on keresztül. Csatlakozz a telefonoddal stb.
Majd ha pédául elutazol, van interneted és az otthoni gép be van kapcsolva (szint rá van csatlakoztatva valamilyen internetre), akkor látod a monitort, sőt még irányítani is tudod.
De lehet ezt észreveszik, mert alul egy ikon meg fog jelenni, hogy megvan osztva az asztal.
Telefonjukat szerintem nem kéne lenyomozni.. nem szép dolog. Legalább ennyi magán életet hagyj nekik. Ha csak nem valami nagyon jó okod van rá. De olyan appot nem ismerek egyébként.
Rendőrség nem segít? Külön családi kábszer tanácsadó van a mi megyénkben is! Még én is írtam neki, amikor volt valami kérdésem a témában.
Szerintem senkit sem törvényes a tudta nélkül megfigyelni, még a saját fiadat sem, ha nagykorú. Vagy igen?
Kábszert netten nem lehet letölteni, mint ahogy sört sem...
Félek, te ezt valami más célra szeretnéd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!